Koss logo

 

 

 

 

Koss Hörlurar – Tips & Tricks


Du har köpt en Koss hörlur med begränsad livstidsgaranti. Koss hörlurarna är utformade med syfte att ge den mest exakta ljudåtergivning tillsammans med bra ljudutrustning. Koss betonar att kunden kommer att få en bättre musikupplevelse än du är van vid från vanliga medföljande hörlurarna med smartphones, MP3-spelare och andra bärbara apparater.

Detta headset kan ge dig glädje av musik under en lång tid om du följer några enkla råd ...
noen enkle råd…

 

• Hantera headset försiktig eftersom det inte klarar hårdhänt behandling och skador täcks inte av garantin ...

• Spela inte för högt! Varken öronen eller hörlurar är avsedda att spelar för högt.

• Kör "platt". Koss hörlurar är utformade för att återge musik korrekt av bas och diskant i "normalt läge". Undvik att höja dessa nivåer med "Bass Boost", "Loudness", "Rock", "Pop", "Disco" och andra inställningar som påverkar ljudet balans. Med för mycket bas uppstår distorsion tidigare. Detta är inte ett fel i hörlurarna. Hörlursförstärkare i din spelare har begränsad kapacitet och kommer att snedvrida vid för stark tvinga, särskilt i basområdet.

• Distorsion / sprickbildning kan uppstå om det finns hår genom skumkuddar på membranet. Detta kan lätt avlägsnas genom att blåsa försiktigt, eller tas bort med pincett.


• Hörlurssladden är utsatta för slitage. Var försiktig med det och inte böja för mycket och undvika skarpa ryck.

• När du inte använder hörlurarna bör dom förvaras på ett säkert sätt utan risk för att krossas eller slag.

• Vid fel, kom ihåg att alltid kontrollera ljudkällan. Det är synd att skicka en fungerande headset för service om felet ligger någon annanstans ...

Vi hoppas att du vill njuta av dina Koss hörlurar!

2016 - Tura Scandinavia AB